Hallo nieuwe website!

Lieve allemaal,


Vanaf volgende week mag de winkeldeur op een kiertje, zoals het zo mooi omschreven wordt in het nieuws. Maar daar hebben wij natuurlijk nog niet zo heel veel aan. Want bij ons werkt het alleen als de deur wagenwijd open staat en als jullie gezellig komen snuffelen tussen al onze leuke en verrassende spulletjes. Wij kunnen niet in een webshop aanbieden wat we hebben want we hebben steeds iets nieuws en ook steeds maar een kleine hoeveelheid. Dat houdt onze spulletjes uniek. Dus ‘click&collect’ gaat voor ons niet werken maar je kunt altijd contact zoeken met ons als je op de VERNIEUWDE WEBSITE iets leuks hebt gezien. We zoeken dan samen naar een creatieve oplossing om het gewenste artikel bij jou te krijgen. Kijk eens rond, we hebben extra veel fotomateriaal toegevoegd zodat het toch lijkt alsof we de deur een béétje verder hebben open gezet.
We hopen jullie allemaal weer heel snel ‘live’ te ontmoeten!