Op olie-avontuur

In de tijd dat de winkel dicht is, nu alweer ruim twee maanden, heb ik natuurlijk niet stil gezeten. 
Hoewel….in eerste instantie toch wel. Geschrokken, teleurgesteld en zeker ook een soort van uitgeput. Moe van het dealen met de regeltjes en de onzekerheid over ‘hoe nu verder’ en lichamelijk ook moe van het opruimen van de kerstvoorraad. (want dat was nog véél)
Maar ik ben niet lang bij de pakken neer blijven zitten. Ik begon allerlei plannen te bedenken. Plannen om het straks weer leuk en fris te maken in de winkel wanneer we weer open mogen. En plannen om nieuwe dingen te scoren om jullie mee te verrassen straks. 
Ik kwam terecht bij een bedrijf dat prachtige diffusers verkoopt. Niet te vergelijken met de kwaliteit van diffusers die ik tot dan was tegengekomen, maar mooi vorm gegeven, verantwoord geproduceerd en echt een eyecatcher in je interieur. Ik ben er verder in gedoken en ontdekte dat datzelfde bedrijf ook bijpassende oliën verkocht. Geur-olie maar ook olie voor fysieke en mentale ondersteuning. Heel sterk geconcentreerd en daardoor heel krachtig. Laat dat nou net zijn wat ik nodig had op dat moment. Serieus, ik ben gaan experimenteren met de olietjes (nadat ik ook die geweldig mooie diffuser had ingekocht) en ben super enthousiast erover. Ik ga ermee verder en wil jullie dolgraag de mooie diffuser laten zien in de winkel. Jullie zullen aangenaam verrast zijn door de geur die hij verspreidt (ligt er natuurlijk aan welke olie ik erin doe, maar tot nu toe vind ik ze allemaal lekker ruiken) en voor wie interesse heeft in de waanzinnig veel mogelijkheden qua werking van de oliën, kan ik je uitleg geven zowel in de winkel als -op afspraak- bij je thuis. 
Hopelijk kan ik jullie snel laten meegenieten van mijn olie-avontuur. Voor nu ga ik even heerlijk relaxen met een paar druppeltjes Stress Away & Lavendel in mijn diffie.