We zijn er weer!

Het voelt net zo spannend als je verheugen op je verjaardag toen je nog een kind was. En laat ik nou zelf ook bijna jarig zijn en me nét zo erg verheugen als vroeger. Maar nu meer op de dag dat mijn winkel weer een soort van open mag. Het is nog maar een kleine stap, maar we maken ‘m wel ! En het kan nog niet zoals we het weer willen, maar er kan wel íets ! 
De (bijna feestelijke) voorbereidingen zijn in volle gang, want we willen echt heel graag weer knallen. Het liefst met ballonnen, slingers en champagne, maar dat bewaren we tot de dag dat we echt allemaal weer terug in het normale zijn. De dag dat onze lieve buren met hun koffiezaak en alle andere horeca-ondernemers ook weer helemaal open mogen. 
We gaan deze paar dagen – vóór 3 maart – zorgen voor een frisse poets, een leuke nieuwe styling, een lekker vol tijdschema en een flinke portie energie. 
WE ZIJN ER WEER !
Nu ga ik eerst jarig zijn en ik verheug me op dit nieuwe levensjaar, want ik ben vreselijk blij dat JULLIE ER OOK WEER ZIJN ! 

Voor alle regeltjes en afspraken rondom het private shoppen / winkelen op afspraak: volg onze socials !