En weer door…

Dat het een horror-nacht was van 14 op 15 juli, en dat we praten over een serieuze watersnoodramp, dat weet iedereen nu wel. En dat er van mijn winkel niets meer over is, is ook bekend.
Maar nu is het tijd om vooruit te kijken. Ik ben klaar met boos zijn en heb mijn tranen gedroogd.
Ik ben vandaag zelfs al gaan kijken voor nieuwe winkelinrichting. Ik kan er nog niks mee want eerst wordt er vanaf morgen een begin gemaakt met het plaatsen van de nieuwe voorzetwanden. Ondertussen kan de boel verder drogen want er staat nog elke dag nieuw (grond)water in de kelder waardoor het vochtig blijft in het hele pand.
Wanneer het droog genoeg is, komt begin september de schilder. Daarna kan ook de vloer gelegd worden en dán….. kan het leukste gedeelte beginnen: opnieuw inrichten en opnieuw bedenken hoe ik ‘t voor jullie weer zo leuk mogelijk kan maken.

Als jullie het voor mij ook iets leuker willen maken, kun je altijd nog doneren via deze link.

https://www.doneeractie.nl/mooi-zo-2-0/-54913