Nieuws

Aangepaste openingstijden

Je hoort en ziet het overal; te weinig personeel en (te) hoge energiekosten….
Dat zijn o.a redenen dat wij vanaf maandag 5 september onze openingstijden aanpassen. We gaan een uurtje later open en een uurtje eerder dicht maar uiteraard zijn we er wel élke dag van de week voor jullie.
Het is een ‘proef periode’ en in de drukte rondom kerst gaan we weer langer open maar voor nu is dit even – voor ons- een goede optie.
Is eigenlijk ook best makkelijk te onthouden voor jullie als klant: JE KUNT ELKE DAG TERECHT TUSSEN 11.00 EN 17.00 UUR

En weer door…

Dat het een horror-nacht was van 14 op 15 juli, en dat we praten over een serieuze watersnoodramp, dat weet iedereen nu wel. En dat er van mijn winkel niets meer over is, is ook bekend.
Maar nu is het tijd om vooruit te kijken. Ik ben klaar met boos zijn en heb mijn tranen gedroogd.
Ik ben vandaag zelfs al gaan kijken voor nieuwe winkelinrichting. Ik kan er nog niks mee want eerst wordt er vanaf morgen een begin gemaakt met het plaatsen van de nieuwe voorzetwanden. Ondertussen kan de boel verder drogen want er staat nog elke dag nieuw (grond)water in de kelder waardoor het vochtig blijft in het hele pand.
Wanneer het droog genoeg is, komt begin september de schilder. Daarna kan ook de vloer gelegd worden en dán….. kan het leukste gedeelte beginnen: opnieuw inrichten en opnieuw bedenken hoe ik ‘t voor jullie weer zo leuk mogelijk kan maken.

Als jullie het voor mij ook iets leuker willen maken, kun je altijd nog doneren via deze link.

https://www.doneeractie.nl/mooi-zo-2-0/-54913

We zijn er weer!

Het voelt net zo spannend als je verheugen op je verjaardag toen je nog een kind was. En laat ik nou zelf ook bijna jarig zijn en me nét zo erg verheugen als vroeger. Maar nu meer op de dag dat mijn winkel weer een soort van open mag. Het is nog maar een kleine stap, maar we maken ‘m wel ! En het kan nog niet zoals we het weer willen, maar er kan wel íets ! 
De (bijna feestelijke) voorbereidingen zijn in volle gang, want we willen echt heel graag weer knallen. Het liefst met ballonnen, slingers en champagne, maar dat bewaren we tot de dag dat we echt allemaal weer terug in het normale zijn. De dag dat onze lieve buren met hun koffiezaak en alle andere horeca-ondernemers ook weer helemaal open mogen. 
We gaan deze paar dagen – vóór 3 maart – zorgen voor een frisse poets, een leuke nieuwe styling, een lekker vol tijdschema en een flinke portie energie. 
WE ZIJN ER WEER !
Nu ga ik eerst jarig zijn en ik verheug me op dit nieuwe levensjaar, want ik ben vreselijk blij dat JULLIE ER OOK WEER ZIJN ! 

Voor alle regeltjes en afspraken rondom het private shoppen / winkelen op afspraak: volg onze socials !

Op olie-avontuur

In de tijd dat de winkel dicht is, nu alweer ruim twee maanden, heb ik natuurlijk niet stil gezeten. 
Hoewel….in eerste instantie toch wel. Geschrokken, teleurgesteld en zeker ook een soort van uitgeput. Moe van het dealen met de regeltjes en de onzekerheid over ‘hoe nu verder’ en lichamelijk ook moe van het opruimen van de kerstvoorraad. (want dat was nog véél)
Maar ik ben niet lang bij de pakken neer blijven zitten. Ik begon allerlei plannen te bedenken. Plannen om het straks weer leuk en fris te maken in de winkel wanneer we weer open mogen. En plannen om nieuwe dingen te scoren om jullie mee te verrassen straks. 
Ik kwam terecht bij een bedrijf dat prachtige diffusers verkoopt. Niet te vergelijken met de kwaliteit van diffusers die ik tot dan was tegengekomen, maar mooi vorm gegeven, verantwoord geproduceerd en echt een eyecatcher in je interieur. Ik ben er verder in gedoken en ontdekte dat datzelfde bedrijf ook bijpassende oliën verkocht. Geur-olie maar ook olie voor fysieke en mentale ondersteuning. Heel sterk geconcentreerd en daardoor heel krachtig. Laat dat nou net zijn wat ik nodig had op dat moment. Serieus, ik ben gaan experimenteren met de olietjes (nadat ik ook die geweldig mooie diffuser had ingekocht) en ben super enthousiast erover. Ik ga ermee verder en wil jullie dolgraag de mooie diffuser laten zien in de winkel. Jullie zullen aangenaam verrast zijn door de geur die hij verspreidt (ligt er natuurlijk aan welke olie ik erin doe, maar tot nu toe vind ik ze allemaal lekker ruiken) en voor wie interesse heeft in de waanzinnig veel mogelijkheden qua werking van de oliën, kan ik je uitleg geven zowel in de winkel als -op afspraak- bij je thuis. 
Hopelijk kan ik jullie snel laten meegenieten van mijn olie-avontuur. Voor nu ga ik even heerlijk relaxen met een paar druppeltjes Stress Away & Lavendel in mijn diffie.

Hallo nieuwe website!

Lieve allemaal,


Vanaf volgende week mag de winkeldeur op een kiertje, zoals het zo mooi omschreven wordt in het nieuws. Maar daar hebben wij natuurlijk nog niet zo heel veel aan. Want bij ons werkt het alleen als de deur wagenwijd open staat en als jullie gezellig komen snuffelen tussen al onze leuke en verrassende spulletjes. Wij kunnen niet in een webshop aanbieden wat we hebben want we hebben steeds iets nieuws en ook steeds maar een kleine hoeveelheid. Dat houdt onze spulletjes uniek. Dus ‘click&collect’ gaat voor ons niet werken maar je kunt altijd contact zoeken met ons als je op de VERNIEUWDE WEBSITE iets leuks hebt gezien. We zoeken dan samen naar een creatieve oplossing om het gewenste artikel bij jou te krijgen. Kijk eens rond, we hebben extra veel fotomateriaal toegevoegd zodat het toch lijkt alsof we de deur een béétje verder hebben open gezet.
We hopen jullie allemaal weer heel snel ‘live’ te ontmoeten!